De Alan Turingschool heeft de tussenschoolse opvang (TSO) in eigen beheer. Onder begeleiding van teamleden en overblijfvrijwilligers lunchen de kinderen in aparte overblijflokalen. Na het eten kunnen zij kiezen tussen buiten of binnen spelen. We organiseren geregeld sport- en spelactiviteiten. Ook zorgen we voor extra binnen- en buitenspeelgoed en knutselmateriaal.

Als u gebruik wilt maken van de TSO dan dient u een inschrijfformulier volledig ingevuld in te leveren bij de administratie (Rita Naar). Het inschrijfformulier kunt u ophalen bij de administratie. De kosten van de strippenkaarten zijn:

​10x overblijven x € 2,50 = € 25,00
20x overblijven x € 2,25= € 45,00
30x overblijven x € 2,00= € 60,00

Vanwege de veiligheid vragen we u het bedrag over te maken. Houdt u er rekening mee dat de overschrijving twee werkdagen kan duren. De school houdt de strippenkaarten in eigen beheer en vult de datum van de overblijfdag in. We informeren u wanneer er nog 5 strippen over zijn zodat u tijdig een nieuwe kaart kunt kopen.

Voor vragen over de overblijf kunt u terecht bij de overblijfcoördinator Sabrina Fernandes, die haar werkplek in de koffiekamer heeft.